Se deschide standul L-Acoustics la Magazinul Muzica

Vă invităm miercuri, 12.12.2018 între orele 15:00 – 17:00 la evenimentul de deschidere a standului L-Acoustics® al Premiere Productions găzduit de Magazinul Muzica, din București, Calea Victoriei nr. 41-43.

L-Acoustics® este o organizație în industria de producție audio fiind unul dintre cei mai cunoscuți producători de sisteme audio din lume. Pe lângă faptul că oferă soluții profesionale de sonorizare pentru toate evenimentele majore de la apariția surselor de linie WST® (Wavefront Sculpture Technology) în 1992, astăzi sistemele L-Acoustics® adaugă semnătura sonică la numeroase instalații în teatre, centre de convenții, biserici, arene sportive și parcuri de distracție.
L-Acoustics® a fost numit ‘Producătorul anului’ la premiile industriei audio-video din acest an oferite la Londra de AV Magazine!
De asemenea, ambiția neegalată a lui Christian Heil de a revoluționa sunetul live a fost recunoscută pe plan internațional, primind premiul „Contribuție excepțională” la Premiile PSNEurope 2018.
Această recunoaștere reflectă o filosofie adoptată acum 30 de ani – căutarea permanentă a inovării – o filosofie care este transmisă astăzi de echipe care au scopul de a vă oferi instrumente practice, rapid de implementat, puternice, dar intuitive.

Îmbunătățirea performanțelor muzicale pentru o experiență emoțională mai intensă pentru public și artiști este ceea ce îi conduce în fiecare zi pe cei peste 250 de angajați ai L-GROUP® și pe cei din marea rețea de distribuitori autorizați în peste 60 de țări a L-Acoustics®.

Premiere Productions este unicul distribuitor autorizat L-Acoustics® în România. De-a lungul timpului Premiere Productions a răspuns cu profesionalism standardelor înalte impuse de acest brand și a acordat o atenție deosebită fiecărui proiect oferind sisteme personalizate pentru fiecare aplicație, prin softul Sound Vision. De asemenea a organizat cursuri pentru a îmbunătăți instruirea și consilierea oferită profesioniștilor și o gamă de servicii care sunt inseparabile față de oferta globală de sisteme. Consultant, integrator, operator, proprietar, tehnician sau inginer, Premiere Productions va fi bucuros să vă însoțească în proiectele viitoare.

Magazinul Muzica este primul magazin din România din acest domeniu, care oferă o gamă largă de echipamente audio și instrumente muzicale pentru profesioniștii și pasionații de calitate.
Prestigiul pe care l-a câștigat de-a lungul timpului prin profesionalismul, seriozitatea și flexibilitatea cu care a răspuns cerințelor pieței din România a făcut ca Magazinul Muzica să fie cea mai potrivită alegere pentru a găzdui un stand de prezentare al cunoscutului producător L-Acoustics® distribuit în România de Premiere Productions.

La evenimentul de deschidere va fi expus noul sistem Syva, a cărui lansare a reprezentat un reper pentru L-Acoustics®, și noul procesor P1. Syva este o nouă gamă de sisteme de sunet care combină beneficiile tehnologiei sursei de linie cu o abordare plug-and-play, într-un design elegant, adaptat pentru locații unde eleganța și discreția sunt esențiale.

Vă așteptăm cu drag!

Share this post